Драстичните диети с ограничаване на разнообразието в менюто е важно да са краткотрайни, защото самото лишаване на организма от важни хранителни вещества е нездравословно. Изборът на млечен продукт за хранителен режим сам по себе си е добър. Знаем, че млякото и неговите производни съдържат важни вещества за организма. Конкретно диетата, която ви представяме днес се базира основно на яденето на нискомаслена извара, която спомага за изгарянето на мазнините и предотвратява натрупването на нови.

Най-важното, което ще получите от изварата е чувството на ситост, което при повечето дието липсва. Освен за отслабване, режимът е подходящ и за прочистване на организма от токсини.


Важно правило е да спазвате диетата 5 дни. Може да удилжите срока с няколко, но не и с повече от 5 дни. В този период трябва да загубите от 3 до 5 килограма, но само ако спазвате указанията – без сладко и непозволени храни.

За ваше улеснение може да си избирате между 3 варианта на диетата – на всеки, както му се струва по-лесно изпълнимо и удобно.

Към диетата>>>