Настъпва зима, а с нея се поражда желанието за топлина, уют и нови приятни спомени вкъщи. Със следващите редове, напомняме за основните елементи, които е редно да набавим, така че да се наслаждате на студените дни.

Дърва за огрев

Снимка: Pinterest.com

Ако сте от късметлиите, които имат камина в къщата си, то тогава определено трябва да се запасите с достатъчно дърва за зимата. Подредете ги в коридора или близо до камината така, че да станат част от интериора ви. Какво по-приветливо от това?

Голяма библиотека

Снимка: Pinterest.com

За дългите студени дни, в които не сте на работа ви ви съветваме да се заредите с няколко хубави книги. Така времето ще мине неусетно, а денят прекаран под завивките с увлекателен роман определено звучи изкушаващо.

Обемно плетено одеало

Снимка: Pinterest.com

Или две. Всъщност колкото и да си вземете, няма как да сгрешите. Плетеното дебело одеало е едно от нещата, които магически ще накарат зимата да се стопи и изчезне. Гарантираме ви.

Вино

Снимка: Pinterest.com

Естествено, няма как да минем и без нещо, което да ни сгрее и отвътре. Съветваме ви да инвестирате в няколко бутилки хубаво червено вино, които да споделите със семейството и приятелите си, докато си стоите на топло у дома.  

Свещи

Снимка: Pinterest.com

За по-чувствена атмосфера съветваме ви да заложите на малко свещи. Разпръснете ги на ключови места, на които можете да ги виждате, без това да пречи на почивката ви.

Чай/Какао/Кафе

Снимка: Pinterest.com

Разбира се, трябва добре да се запасите и с топли напитки по ваш избор. Все пак няма по-добра комбинация от класиката в жанра – горещ чай в студено време.