Като добра майка Риана прави всичко, за да забавлява 11-месечния си син, който тази година за първи път се запознава с цялата магия около Великден. За да отбележи празника, 35-годишната изпълнителка сподели мили кадри на сина си, на които той се забавлява с истински зайчета, обграден с прилично количество украса от кошници, яйца и балони, както и книжка на подходяща тематика със заглавие „Как да хванем великденския заек“. Наистина е много сладък – опитвайки се да изяде цяло яйце на една от снимките, а на друга гали едно от декоративните зайчета, които играят на воля около него.

Мама Рири, която е в очакване на още едно дете, ни показва и как изглежда малкият чаровник със заешки уши.

Снимка: Instagram/badgalriri

Макар да беше много смела по време на първата си бременност и гордо да показваше бременно коремче, барбадоската красавица дълго криеше сина си от папараците, а в профилите й в социалните мрежи липсваха негови снимки. Почти една година след раждането му, широката общественост все още не знае какво име са избрали родителите му – Риана и половинката й – рапърът A$AP Rocky.

Затова пък сега певицата наваксва с прилично количество снимки на сладкия наследник, от който факт най-щастливи са феновете й.

През февруари тя изненада всички на полувремето на Super Bowl, като се появи на стадиона с облекло подчертаващо коремчето й – ясен знак, че е в очакване на още едно дете.

Вижте видео от появата на певицата на тазгодишните Оскари: