Историята на Джей и Катери Шуант от щата Мичиган, САЩ е повече от интересна, а в тяхното семейство никога не е скучно, защото двамата родители имат цели 12 деца. И да, всички са момчета. В момента е на път и бебе номер 13 и Джей и Катери ще спазят традицията да не узнават пола на детето преди то да се роди. Терминът на Катери е на 9 май 2015 г.


Многодетното семейство се надява най-после на момиченце, но като всички родители Джей и Катери се молят преди всичко то да се роди здраво.
Най-малкият член на семейство Шуант е роден на 4 август 2013 година, а най-големият син е на 22 години. Щастливите родители споделят, че всичко в къщата им – от играчките до мебелите – е приспособено за нуждите на 12-те момчета, и ако бебе номер 13 бъде момиче, то нещата ще трябва да се променят коренно.


Семейство Шуант са католици и не вярват в използването на методи за предпазване от бременност. Майката пък идва от семейство, в което са били общо 14 деца – традиция, която тя очевидно спазва и в своето семейство.


„Харесва ми да съм бременна.”, споделя Катери, която е прекарала половината си живот в бременност и казва, че това е нещо специално за нея.

Това се казва щастливо семейство! А вие какво смятате за многодетните семейства? Бихте ли се престрашили да имате повече от две деца?