Не всички герои носят пелерини, а на гърдите им е изписана някаква специална буквичка. Понякога героите просто прегръщат някого...

Муир Уолъс е лекар в болница в Нова Зеландия. На пръв поглед всичко, което той прави, е да си върши работата, но след като медицинска сестра споделя снимка на бебе, което сладко спи на рамото му, ежедневните задължения в болницата се превръщат в малките неща, които често остават незабелязани.

Снимката е публикувана в официалната страница на болницата във Фейсбук с разрешението на майката, а историята е повече от мила. Майката идва в болничното заведение привидно зле и нуждаейки се от изследвания. За бебето е време за сън и поради факта, че няма кой да го гледа, персоналът се заема със задачата. Никой освен доктор Уолъс не успял да го успокои и приспи. В продължение на час лекарят вършил задълженията си със спящото бебе на  рамото си.

Снимката е озаглавена „Понякога всичко, от което се нуждаем, е една прегръдка“, а в поста в социалните мрежи пише „Просто пример за малките добри дела, които се случват всеки ден, но често остават незабелязани.“

Постът получава хиляди харесвания, споделяния и коментари, някои, от които дори предлагат работа на доктора с доброто сърце.

И не само бебетата – и ние, възрастните, понякога се нуждаем просто от една прегръдка – простичка, но искрена и топла!