Певицата Вяра Атова стана майка за първи път. Бебето е момче и се е родило на 27 юли в Първа САГБАЛ „Света София“, съобщават от болничното заведение. Вяра и любимият й Николай Бакалов са кръстили малкия принц с приказното име Кай. Рожбата им е с перфектни мерки - тегло 3300 г и дължина 50 см.

 

 

Вяра Атова сподели, че се чувства чудесно и изказва специална благодарност за грижите на д-р Райна Ковачева, зам.-директор по медицинските дейности на Първа САГБАЛ „Света София“ и на екипа на лечебното заведение.

Със снимки в Инстаграм Вяра държеше своите последователи в течение на бременността си.

 

 

С музиканта Николай Бакалов са заедно от повече от 6 години. Преди месец двамата споделиха в ефира на bTV как са прекарали месеците на карантина - докато са били изолирани заедно в къщата, която притежават извън София, двамата не са скучали и са разнообразявали дните си с къмпинг и разходки в гората. Едно от най-хубавите неща, която са им останали от месеците в изолация, е песента, която Николай Бакалов е написал за бебето си. В “Тази събота и неделя” музикантът изпълни песента с текст на английски, в която се пее за бебето, което скоро ще дойде и ще остане с тях.

 

 

Двамата нямат сключен брак и засега не смятат да го правят. Още когато е разбрала, че е бременна, Вяра е забранила на Николай да ѝ прави предложение, докато бебето не се роди, за да може да се концентрира в това преживяване, отредено само на жените.

 

Когато двамата са се запознали, това, което ги е привлякло един към друг, са били гласовете им, които са били първото, в което са се влюбили.