Пандемията не може да спре любовта, а социалните ограничения дават повод за нестандартни и оригинални предложения за брак. Ето как няколко мъже зададоха този толкова важен въпрос и зарадваха своите любими.

Предложение под Айфеловата кула, но… далеч от Париж
Люк и Ерика планирали романтично пътуване до Париж, което пандемията осуетила. Затова влюбеният мъж нарисувал Айфеловата кула и Триумфалната арка на тухлена стена и направил предложението във Вирджиния, САЩ.

Пикник в парка
Фотографката Мерибет и приятелят й щели да пътуват извън града, за да отбележат една година от началото на връзката им. Заради коронавируса пътуването било сведено до пикник в градския парк с пица, шампанско и… предложение за брак. „Духаше силен вятър и беше студено, но този мъж знае как да направи деня ми. Много съм щастлива, че ще прекарам живота си с него“ – споделя Мерибет в Инстаграм.

В двора на къщата
Бен Хигинс и Джесика Кларк прекарват дните на изолация в дома на нейните родители. За да не нарушават карантината, Бен пада на колене в двора и й задава важния въпрос. „Ще прекарам живота си с най-красивата, добросърдечна и подкрепяща жена“ – хвали се Бен в Инстаграм.

Любопитен е фактът, че Бен е участник в американското риалити "Ергенът".

Изненада в Zoom
Бруно и Джаз живеят заедно в американския щат Делауер, но той иска важният момент да бъде споделен с най-близките приятели и роднини. Затова измисля някаква причина за конферентен видео разговор през Zoom и прави предложението пред всички. „Благодаря на всички, които станаха свидетели на този специален момент от домовете си. Когато всичко това приключи, ще се прегърнем, ще вдигнем наздравица и ще се забавляваме“ – пише щастливата Джаз в профила си.

Сгодени и карантинирани
Джеймс и Кели планирали пътуване до Лас Вегас, където той смятал да направи предложението. Заради вируса важният въпрос бил зададен вкъщи. „Е, не беше годеж в стил Лас Вегас, но пък си беше нашият момент в този шантав период. Ако трябва да прекарам карантината с някого, това е именно той“ – споделя щастливата Кели.

След предложението двамата влюбени се доверяват на професионален фотограф за този епичен кадър.

И с пръстен близалка става
Карантината не позволява на Крис да обикаля магазините в търсене на годежен пръстен. Затова той използва пръстен близалка. „Случи се. Вече сме сгодени“ – пише в Инстаграм щастливата Кристен.

Корона предложение – буквално
„Приятели, извинявайте, че прекъсвам новините за коронавируса, но имам важно съобщение“ – пише Емили от щата Джорджия в профила си.

По анцуг и без грим
„Най-хубавата вест в живота ми. Бил и аз се сгодихме по анцуг, без грим и с немити коси. Беше прекрасно“ – споделя Кристен, като уточнява, че все пак Бил е разпръснал розови цветове в стаята.

На плажа във Венеция въпреки забраните
Франческа и Максимилиано забравят, че плажовете в Италия са затворени за посещения и решават да се насладят на слънцето. Когато към тях се приближава патрул, Франческа става и грабва хавлиите, но точно в този момент получава вълнуващо предложение. „Харесвам тази изненадваща и неподправена годежна снимка, изпълнена с нашата любов“ – признава Франческа.

С помощта на двете деца
Джо моли двамата си синове да напишат писма до Ванеса с молба да се омъжи за баща им. Когато тя прочита ръкописните текстове, Джо пада на колене и й подава пръстена.

Най-добрият подарък за рождения ден
Брандън използва рождения ден на приятелката си, за да превърне дома им в романтичен ресторант и дори наема музикант. Всичко е документирано във видеото, така че няма нужда от излишни думи.

По средата на безлюден булевард
Ейнджъл Гарса от щата Тексас решава да предложи брак на приятелката си на място, което е достъпно само по време на карантина – по средата на голям булевард. За да бъде моментът добре документиран, той наема професионален сватбен фотограф.

С маски на лицето след едномесечна принудителна раздяла
Заради дежурствата си този полицай от Ню Джърси не вижда любимата си цял месец. След като са отново заедно, той сервира закуска в леглото, носейки маска с надпис "Will you marry me?" (Ще се омъжиш ли за мен?). Отговорът „Да“ също е чрез надпис върху маската.
„Отне ни толкова време да се открием взаимно и не искахме да изпуснем мига. Вирусът направи любовта по-важна от всякога. Връзката между хората е всичко“ – споделя щастливата Бет пред Good News Movement.