Майкъл Медсън за първи път говори за смъртта на 26-годишния си син Хъдсън.

„В шок съм, тъй като само преди няколко дни говорих с него и той ми каза, че е щастлив. Последното съобщение от него бе „Обичам те, татко“ – признава 64-годишният актьор от „Глутница кучета“ в изявление пред „Лос Анджелис Таймс“.

„Не забелязах признаци на депресия. Толкова е трагично и тъжно. Опитвам се да осмисля нещата и да разбера какво се е случило. Той имаше обичайните за много хора проблеми, свързани с недостига на пари, но гледаше напред и мислеше вече за дете. Не разбирам какво се случи, умопомрачително е“ – допълва Медсън.

Майкъл Медсън със сина си Хъдсън в Лас Вегас през 2011 г.
Снимка: Getty Images

Семейството потвърди за смъртта на Хъдсън във вторник. Той е бил открит на хавайския остров Оаху с огнестрелна рана в главата и засега заключението на полицията е, че става въпрос за самоубийство.

Хъдсън и съпругата му Карли живеят на остров Оаху от 2019 г. Това е най-големият от трите синове на Медсън и съпругата му ДеАнна. Актьорът има и двама синове от предишния си брак с Жанин Бисиняно.

Медсън и Тарантино на 25-та годишнина от премиерата на „Глутница кучета“, 2017 г.
Снимка: Getty Images

Майкъл Медсън се прочу с участията си във филмите на Тарантино, включително „Омразната осморка“ и „Убий Бил“. Режисьорът е кръстник на Хъдсън и на още един от синовете на актьора.