Всяка булка заслужава да си изкара страхотно с момичетата в последните мигове на неомъжена жена. Затова, момичета, ви даваме няколко съвета как да загреете преди голямото събитие.

Организирайте се по женски да купонясвате в някой ресторант. Най-добре да е с жива музика и възможност за поздрави, за да разберат всички присъстващи за повода, заради който се събирате. Задължително резервирайте маса няколко дни по-рано.

Поръчайте украса и украсете столовете в заведението. Сложете балони или друга декорация и изберете по-централна маса.

Поръчайте ленти с надписи: булка, кума, шаферка, приятелка и т.н. Нека всяка една си сложи съответната лента и изненадайте булката с нейната.

Купете й голям букет или всяка може да й вземе различни цветя. Ако не можете да стигнете до компромис за един голям подарък, нека всяка от гостенките й вземе различен. Ето няколко идейки: купете й албум, като подредите различни ваши снимки от различни места - екскурзии, партита, рождени дни, важни събития - подберете такива, на които сте усмихнати и ги надпишете.

Ако булката очаква бебенце, можете да й купите и различни бебешки сладки дрешки. Или някакви домакински закачки като точилка, например, с двойно предназначение ;) Със сигурност ще я трогнете. 

Стриптизьорът е възможна "екстра", ако решите да нажежите обстановката.

Резервирайте места и за някой бар и се забавлявайте по женски до сутринта. И все пак не прекалявайте, за да сте свежи за сватбата.

Друг вариант за моминско парти е да заминете всики заедно извън града или в чужбина. Отдайте се на релакс в някой СПА хотел и си удължете моминското парти с няколко дни.

Каквото и да измислите, не оставайте бъдещата булка без внимание и... снимки, разбира се!