Актрисата Искра Донова отбеляза любопитна и емоционална годишнина.

„С Йоан празнуваме годишнина от първата ни среща. Преди година д-р Серкан Орал направи нашия дълго чакан трансфер и благодарение на него ето ни тук, година по-късно, моето момче и аз“ – споделя 41-годишната актриса.

„Много пъти съм си представяла какво е да имаш дете... да бъдеш майка... да гледаш как расте и се променя с всеки изминал ден.... и не, моето развито до крайност въображение не е успяло дори отчасти да се докосне до тази неописуема радост, която изпитвам. Пожелавам на всички момичета, които минават през инвитро процедури, сила и кураж. Не сте сами!“ – продължава Искра Донова.

Снимка: instagram.com/iskradonova

„Дано все по-спокойно можем да говорим по тези теми. Дано спре да бъде срамно или неловко това да се потърси помощ, когато има нужда. Дано парите, които се отпускат от държавата в помощ на семействата за тези процедури, се използват по предназначение“ – надява се щастливата майка.

Снимка: instagram.com/iskradonova

Тя обяви радостната новина, че е забременяла, в началото на октомври 2023 г.

Снимка: instagram.com/iskradonova

„Много е готино да видиш партньора си толкова щастлив. Някак си толкова беше горд, когато разбрахме! Просто беше станал 3 метра висок! Все едно върти планетата!“ – сподели няколко седмици по-късно Искра Донова в „Търси се“ по bTV.

Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността ѝ идва след първия опит инвитро. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники.

„Най-важното, според мен, е да се съхраниш ти заедно с партньора ти като двойка и като екип. Нещо, което според мен понякога липсва в българските клиники. Те обикновено наблягат на жената, а мъжа го игнорират“, разказа очарователната актриса.

Актрисата роди сина си Йоан на 7 февруари 2024 г. Снимки от погачата на момченцето можете да видите тук: