Продължава от Част 1

8 ЮНИ 2013 - детето, избрало само да се роди в този ден, отново е подвластно на избраната от него кармична разплата и повече трудности по житейския му път. Ще е силно изявен материалист. Подвластно е на Близнаци и на Юпитер, а тази взривоопасна комбинация ще е причина да си създава неприятели. Съдбовният му път изисква да е умерено и тактично и да обмиля добре действията си. Денят не е добър като избор за секцио.

9 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще бъде амбициозно, но и склонно да се разпилява в губещи времето му занимания. Поздвластно на Близнаци и на Слънцето ще бъде неудържимо в желанието си да се раздава в полза на хората, което ще пречи да постига своите цели. Съдбовният му път е причината да е общително.

10 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е амбициозно, целеустремено, упорито и твърдоглаво. Подвластно на Близнаци и на Луната ще прави това, което иска. Неговата седмица може да започва в понеделник следобед. Съдбовният му път изисква да се справя с трудностите в живота си само, но това е гаранция, че ще спира в устрема си и ще се оглежда дали не греши посоката. От него зависи дали ще е на върха или ще стои инатливо в подножието му.

11 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден през първите си години ще бъде притеснително, но след това ще тръгне устремно по отредения му път. Подвластно е на Близнаци и на Марс, комбинация, която ще му помогне да се справя по-добре с житейските предизвикателства и дори от един момент нататък да налага с агресия мнението си. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България.

12 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е общително, но в същото време и податливо на влияние. Подвластно на Близнаци и на Меркурий ще говори омайно, но не бива да се поддава на ласкателства. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в личен и професионален план и хармония в отношенията.

13 ЮНИ 2013 - детето, избрало само да се роди в този ден е орисано да се подчини на вибрация на кармична разплата, която ще му носи трудности, но числото 13 е и щастливо число, ако изявава само положителните си качества. Подвластно е на Близнаци и на Юпитер, и на моменти ще бъде нетактично и самовлюбено, или пък безкрайно мнително. Съдбовният му път изисква да бъде компромисно, но не и когато е в негова вреда, и да гради професионална кариера.

14 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е устремено към други държави и непрекъснато ще иска да пътува. Ако се задържи на едно място по-дълго време, ще започне да се кара с всички. Подвластно на Близнаци и на Венера, ще е общително и бързо ще се адаптира в нова среда. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност.