В мрежата те са Ронси и Чоле – млади, харизматични, влюбени, свежи и забавни. Заедно са най-харесваната двойка в ТикТок с над 200 000 последователи – известна като Чонси (chonssy/ Chole&Ronsy).

Вкъщи те са Вероника и Илиян. И вече не са само двама в любовта си – през юни се роди тяхната дъщеричка София, която променя ежедневието им изцяло. За скока от премеждията, хумора и щастието на двойките към това на родителите, за това каква е тайната да си успешен тиктокър и отговорен инфлуенсър – Ронси и Чоле споделят в интервю за LadyZone.

Как се промени ежедневието на Чонси с раждането на София?
Вече абсолютно всичко се върти около нашата малка любов. Тя е новото ни ежедневие. Малката решава кога ще спим, кога ще ядем, кога се прибираме, кога да сме навън и колко често можем да излизаме с приятели.

Трима у дома по-хубаво ли е от двама?
Не знаем как сме живели без нея досега. Това е най-голямото щастие и животът тепърва започва.

Още една щастлива мама след няколко процедури инвитро вижте тук

Бебето пречи ли на ТикТок изявите ви или тепърва ще радвате вашите последователи с още по-забавни видеа от ежедневието на родителите?
Тъй като искаме да дадем цялото щастие на света на малката София, енергията ни е насочена към нея, а в края на деня (когато обикновено снимахме видеата) искаме просто да легнем и да си починем. Всяко начало е трудно, но обещаваме да се завърнем и да радваме хората.

Снимка: Личен архив

Кога и как всъщност се роди в онлайн пространството Чонси?
Беше съвсем скоро след началото на нашата любов. Бяхме на морето, когато решихме да започнем да правим видеа. Те се харесаха от хората и затова решихме да продължим.

Изненадахте ли се сами от това колко бързо натрупахте популярност в ТикТок? Каква е вашата тайна?
Изненадахме се, определено. Имаше дни, в които ни последваха по над 3000 души. Тайната е да си естествен, забавен и да се опиташ да имаш определен "контент", който да следваш.

Снимка: Личен архив

Кога се открихте един друг?
Познаваме се от няколко години, но се срещнахме отново миналата, когато започна всичко.

За какво спорите най-често?
След като се роди София, най-често спорим кой да бута количката. Преди това най-често споровете ни бяха свързани с храната.

Снимка: Личен архив

С какво друго се занимавате извън мрежата и грижите за бебето?
Илиян работи като IT, а аз развивам моята козметика – Ronsy Cosmetics.

Вероника, опитваш ли се да бъдеш полезна за последователите си и в Инстаграм?
Ролята на инфлуенсър е изключително отговорна, тъй като си длъжен да показваш на хората неща, които биха били полезни за тях. Отказвала съм реклами на продукти, за които никой не знае нищо въпреки високите хонорари, които са ми предлагали. Важно е нещата, които рекламираш и показваш в социалните мрежи, да са наистина полезни за хората, защото те не достигат само до последователите, които имаш. За пример ще дам моя профил в Инстаграм, където имам 50 хиляди последователи, но профилът ми на месечна база достига до над 1 милион най-различни профили и за да спечелиш нови и нови хора, които да ти се доверят, трябва да показваш само неща, които са на високо ниво.

Как се грижиш за красотата и кожата си, особено сега през летните месеци?
Основно се грижа с продукти от моята козметика. Продуктите са ползвани от мен месеци преди да бъдат пуснати в продажба. Скоро ще пуснем в продажба и много други натурални продукти включително и бебешка козметика, която ползваме със Софи. Все пак, както споменах, трябва да съм сигурна в това, което показвам на моите последователи.

Кой въпрос ти задаваха най-често по отношение на бременността?
Колко килограма съм качила, как ще се казва бебето, момиченце или момченце ще бъде, с какво се храня, каква козметика ползвам, как се грижа за косата си... И любимия ми въпрос: "Айде дее, не роди ли вече?". Относно майчинството най-често задаваните въпроси са: кърмиш ли, бебето има ли колики, каква козметика ползвате за бебето?

Снимка: Личен архив

Илиян, как се почувства, когато за първи път прегърна дъщеря си?
Неописуемо е, усещаш топли вълни, които се редуват със студени. Плаче ти се, но се опитваш да не го правиш, за да можеш да се радваш на бебето. Страх те е да го държиш, но не искаш да го пуснеш. Страхотно е и пожелавам на всеки мъж да изпита това чувство.

Кои са най-важните житейски уроци, които искате да предадете на София?
Най-важното е да уважава хората, да бъде себе си и да слуша сърцето си.

Планирате ли сватба?
Все още не, но ако някой ден се случи, ще я споделим с хората. Имаме много верни фенове, които биха се зарадвали да видят видеоклип от сватбата. А може и да поканим някой от тях, ще видим. Този въпрос ме вкара в размисли, ще трябва да си поговоря с Илиян.