От почти месец Деми Мур и Брус Уилис вече са баба и дядо и до този момент не ги бяхме виждали в тази им роля. 60-годишната Деми обаче побърза да сподели трепетите си от скъпоценните моменти със своята внучка Луета, която се роди на 18 април.

Поводът бе Денят на майката, който в САЩ се празнува през втората неделя на май от 1914 година насам.


Актрисата от „Стриптийз“ показа, че все още е във форма и е пълна с енергия баба с кадър, на който е гушнала своята внучка, а самата тя е по бански от 2 части.Другите 2 снимки, посветени на Деня на майката, са от раждането на дъщеря й Румър Уилис, което е било в домашни условия и от една от бременностите й, където я виждаме с наедряло коремче. Фотосите бяха озаглавени „Кръговратът на живота“.

Деми Мур и Брус Уилис имат 3 дъщери – 34-годишната Румър, която ги дари с внуче, Скаут (31 г.) и Талула на 29 години. Двамата бяха женени в периода 1997 – 2000 г. След това Брус се ожени за сегашната си съпруга – Ема Хеминг, с която има 2 дъщери.


Вече като майка и Румър Уилис отдаде заслужено внимание на Деми Мур, споделяйки на свой ред мили кадри с майка си – от детството и от раждането си, по време на което 60-годишната актриса е била неотлъчно до нея.


„Какъв дар е най-накрая да разбера дълбочината на любовта, която изпитваш към мен и сестрите ми, заради собствения ми безкраен извор на любов към дъщеря ми. Обичам те, мамо!“, написа Румър, преди да сподели още едни важни размисли и снимки – от майчинството си.

Семейството на Деми и Брус често споделя колко е сплотено. Особено след тежката диагноза деменция за легендарния актьор, всичките му дъщери, бившата и настоящата съпруги, са винаги до него и го подкрепят.

Вижте във видеото кои са най-добрите и най-лошите роли на Брус Уилис: