Цветана Пиронкова, Асен Блатечки, Христо Стоичков, Радина Кърджилова, Любо Нейков, Христо Мутафчиев, Кубрат Пулев, Ники Михайлов, Теодора Духовникова, Нина Николина. Това са само част от известните личности, които застанаха пред фотообектива в подкрепа на националната кампания „Да оставим следи II”, която се организира за втора поредна година от сдружение "Кауза". Чрез тази инициатива организаторите целят да насочат общественото внимание към онкоболни деца и набиране на средства, с които да закупят уреди и машини за онкохематологично отделение към детската клиника УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив.

Тази година снимката на актьора Мариан Вълев с малката Вилерже е заглавната на втория проект. Стартът на инициативата ще бъде даден с откриването на изложба от фотографиите на Велислава Каймаканова-Ножарова.

На 14 ноември (четвъртък) от 17 ч. на главната алея на пл. "Александър Батенберг" в Пловдив, началото на националната кампания „Да оставим следиII ” ще поставят актьорът Христо Мутафчиев и най-успешната ни тенисистка Цветана Пиронкова.

На 13 декември в Панаирната палата в града под тепетата ще се проведе гала-вечер с търг на фотографиите на родните актьори, музиканти, спортисти и популярни лица от малкия екран, а средставата ще се използват в помощ на онкоболните деца.

Средства за "Да оставим следи II" може да се превеждат и на: 

Дарителска Банкова сметка в лева, Обединена българска банка, София, клон Иван Вазов:
IBAN: BG23UBBS80021088198030