Денят на LadyZone започна сладко. Не само защото тази работна седмица е кратка и предстоят едни от най-хубавите празници на годината, а и защото получихме вкусна и красива почерпка с курабийки (зайчета, морковчета, овчици, яйчица и цветя). Не са ли страхотни!?


Рецептата за курабийките може да видите тук. Изрежете фигурки от тестото с различни формички.Великденските сладки са покрити с айсинг - промишлен и домашно направен. Промишленият може да купите от магазинчетата за сладкарски материали, а домашният може да си забъркате с белтък и захар - 1 белтък, 1,5 к. ч. пудра захар и няколко капки лимонов сок.
Оцветете го в различни нюанси със сладкарски боички и нанесете по цялата повърхност или частично рисувайте върху сладките.


След това ви трябва фантазия, формички за сладки с празнични форми, добре затоплена фурна и достатъчно търпение, за да нарисувате курабийките.

А когато направите вашите великденски вкуснотии, не забравяйте да ни се похвалите - със снимка или с малко колетче (не с цъкаща бомба, а с нещо за похапване).