Какъв оцет използвате, когато овкусявате салатите си? Независимо от разнообразието на видове, агрегатното му състояние винаги е течно, нали? Или почти винаги. Предлагаме ви лесен начин да превърнете балсамовия оцет в бисери. Така със сигурност ще предизвикате и любопитството, и апетита на гостите си.
За повече удобство рецептата е красиво оформена като страничка, която може да принтирате на хартия и да съберете цялата ни кулинарна книга. А може да я свалите и в електронен вариант. Рецептата за бисери от балсамов оцет ще намерите тук.
Абонатите на нашия нюзлетър вече притежават първите 5 странички от тази книга. Те бяха посветени на лесните и красиви десерти. Днес стартираме втората част, в която ще ви представим тайнствения свят на молекулярната кухня. Ако и вие искате първи да научавате интересни събития, да получавате специалните ни предложения и ексклузивни материали, абонирайте се за нюзлетъра ни.
-
Може ли зодиакът да се е променил? Eто какво казва популярна астроложка (СНИМКИ)
-
Азис защити със силни думи Лили Естер от "Ергенът: любов в рая" (СНИМКИ)
-
Марго Роби зашемети с гола рокля на първата си поява след раждането (СНИМКИ)
-
Наказанията в училище не работят: С какво ги заменя д-р Лъчезар Африканов
-
Нина Добрев се раздели с Шон Уайт – истината за края на връзката им (СНИМКИ)
-
Брук от „Дързост и красота“ заблестя с български обувки на червения килим (СНИМКИ)
-
"Колко операции са нужни за тоя нос?" - бисерите от "Ергенът: Любов в рая", еп. 6
-
Неделчо е първият отпаднал в "Ергенът: Любов в рая" (ВИДЕО)
Снимка: Росица Тодорова, LadyZone.bg