Какъв оцет използвате, когато овкусявате салатите си? Независимо от разнообразието на видове, агрегатното му състояние винаги е течно, нали? Или почти винаги. Предлагаме ви лесен начин да превърнете балсамовия оцет в бисери. Така със сигурност ще предизвикате и любопитството, и апетита на гостите си.
За повече удобство рецептата е красиво оформена като страничка, която може да принтирате на хартия и да съберете цялата ни кулинарна книга. А може да я свалите и в електронен вариант. Рецептата за бисери от балсамов оцет ще намерите тук.
Абонатите на нашия нюзлетър вече притежават първите 5 странички от тази книга. Те бяха посветени на лесните и красиви десерти. Днес стартираме втората част, в която ще ви представим тайнствения свят на молекулярната кухня. Ако и вие искате първи да научавате интересни събития, да получавате специалните ни предложения и ексклузивни материали, абонирайте се за нюзлетъра ни.
-
Еньовден – обичаи, вярвания и магията на билките на 24 юни (ВИДЕО)
-
Не ги яжте в жегите! 5 храни, от които ожаднявате още повече (СНИМКИ)
-
Ивайло Драгиев: Тук може да се живее чудесно - стига да умеем да виждаме отвъд негативното (ВИДЕО)
-
7 идеи за маслени нокти – техниката, която ще виждаме навсякъде през лятото на 2025 г.
Снимка: Росица Тодорова, LadyZone.bg