Какъв оцет използвате, когато овкусявате салатите си? Независимо от разнообразието на видове, агрегатното му състояние винаги е течно, нали? Или почти винаги. Предлагаме ви лесен начин да превърнете балсамовия оцет в бисери. Така със сигурност ще предизвикате и любопитството, и апетита на гостите си.
За повече удобство рецептата е красиво оформена като страничка, която може да принтирате на хартия и да съберете цялата ни кулинарна книга. А може да я свалите и в електронен вариант. Рецептата за бисери от балсамов оцет ще намерите тук.
Абонатите на нашия нюзлетър вече притежават първите 5 странички от тази книга. Те бяха посветени на лесните и красиви десерти. Днес стартираме втората част, в която ще ви представим тайнствения свят на молекулярната кухня. Ако и вие искате първи да научавате интересни събития, да получавате специалните ни предложения и ексклузивни материали, абонирайте се за нюзлетъра ни.
-
Блага след "Ергенът: любов в рая": откъде е роклята й и какво първо направи след финала (ВИДЕО) -
Участничката от „Ергенът“, която наистина се сгоди! (СНИМКИ) -
Габи от "Ергенът: Любов в рая": Не разбирам от футбол, обичам праскови и диня! (ЛЕКСИКОН) -
Натали след „Ергенът: Любов в рая“: С Орлин сме заедно! (ВИДЕО)







Снимка: Росица Тодорова, LadyZone.bg