Какъв оцет използвате, когато овкусявате салатите си? Независимо от разнообразието на видове, агрегатното му състояние винаги е течно, нали? Или почти винаги. Предлагаме ви лесен начин да превърнете балсамовия оцет в бисери. Така със сигурност ще предизвикате и любопитството, и апетита на гостите си.
За повече удобство рецептата е красиво оформена като страничка, която може да принтирате на хартия и да съберете цялата ни кулинарна книга. А може да я свалите и в електронен вариант. Рецептата за бисери от балсамов оцет ще намерите тук.
Абонатите на нашия нюзлетър вече притежават първите 5 странички от тази книга. Те бяха посветени на лесните и красиви десерти. Днес стартираме втората част, в която ще ви представим тайнствения свят на молекулярната кухня. Ако и вие искате първи да научавате интересни събития, да получавате специалните ни предложения и ексклузивни материали, абонирайте се за нюзлетъра ни.
-
Финансовото възпитание не започва в училище – то започва у дома
-
А1 ще компенсира всички клиенти на мобилни услуги, независимо дали са изпитвали затруднения
-
Не чакай жегите, за да помислиш за комфорта си – сега е най-добрият момент за покупка на климатик
-
Планирате бебе? Ето защо фолиевата киселина има значение още преди бременността
Снимка: Росица Тодорова, LadyZone.bg