Майсторът на „Бригада Нов дом“ Влади Караджов гостува в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за да представи новия член на екипа, който сбъдва мечти и подарява надежда – Екатерина Ташева-Чери. Тя е дизайнер и ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красиво и функционално.

„Целта ми е от това, което Влади разрушава, да си намеря нещо мъничко, което да превърна в нещо различно и ново“, разказа тя пред Антон Хекимян.

Екатерина Ташева-Чери е майка на три деца, като техните стаи са изцяло декорирани от нея и малките. Тя дяде пример с декорацията на пространството за нейните близначки с помощта на спрейове, бои, платове във винтидж стил с рози и принцеси. Таванът в стаята на сина й тийнейджър пък е боядисан в черно с гума на велосипед.

Снимка: Facebook

Петият сезон на „Бригада Нов дом“ започва на 27 февруари в 21:00 часа. Тази година епизодите ще са по-дълги – до 22:30 часа, което ще позволи на зрителите на bTV да се запознаят по-подробно с историята на героите, да видят по-детайлно процеса на работа, емоциите на майсторите, както и много хитринки за това как можем да направим дома си по-приятно място.

„Зрителите ще видят 14 нови истории. След пет сезона и толкова много усмивки ние вече казваме на семействата – и вие ще се усмихнете като всички останали. Зрителите ще видят в целия екип много радост и желание за работа!“, разказа в „Тази сутрин" бригадир Влади Караджов

В този сезон ще се включат и още помощници, които ще обуят гащеризони и ще се включат в ремонтите. Сред тях са Графа, Мария Илиева, Емилия, Ники Илиев, Жоро Тошев и др.

„Те правеха абсолютно всичко – чупеха, боядисваха, сглобяваха мебели, лепяха плочки. Усетихме нов дух – пяхме песни, играхме хора. Правихме какво ли не и настроението, с което те допринесоха, зрителите няма как да не го усетят. Внесоха една нова енергия!“, сподели Влади Караджов.

„Мария Силвестър се раздава на 200%, прави чудеса от храброст и много се амбицира, когато й кажеш, че нещо не може!“ – обясни бригадирът.

Целия разговор можете да видите тук: