Ако ви предстои ремонт или ще се нанасяте в ново жилище, може би, ще е добре да се запознаете с най-новата тенденция в интериорния дизайн за лято 2016 – тя е максимално близо до природата, преобладават зелените и кафяви тонове, акцент са дървените мебели и материите от естествена кожа. И понеже Instagram се слави като мрежата с най-иновативните и модерни снимки, именно там се натъкнахме на последният писък в интериорното обзавеждане на дома. Както сами ще се уверите, основно правило в съвременното обзавеждане гласи изграждането на атмософера, създаваща хармония и уют. Преобладават саксийните със екзотични растения, етно комбинации, минималистичните линии, а килимите с шарки в марокански стил са акцентът, който не можем да прескочим.

#Работен кабинет с хамак

Създайте си уютен работен кабинет вкъщи, като го декорирате с различни природни текстури и саксийни растения. Поставете текстурни акценти като цветен килим за стената и хамак, пълен с малки и пъстри възглавнички.

#Спалня

Придайте на спалнята си приветлив и уютен вид, като покриете пода с дебел и мек марокански килими, а прозорците – с плътни завеси на едри ресни. Естествените цветове като зелено и кафяво вливат в помещението естествена и природна красота.

#Хол

Удобни столове (особено тези, драпирани в уютна овча кожа) даряват гостите с възможността да се чувстват като у дома си. Меката светлина, процеждаща се между плетените осветителни тела влива уют, задушевност и спокойствие.