Сред многото въпроси, които изникват в съзнанието ни, когато си помислим за сватбата на годината, несъмнено е къде ще живеят принц Хари и актрисата Меган Маркъл, след като се венчаят.

Дворецът Кенсингтън е една от лондонските резиденции на английското кралско семейство. Там живеят и принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън, както и двете им деца. В момента там живее и самият принц Хари, а източници, близки до кралското семейство потвърждават, че това ще е домът и на бъдещите съпрузи Хари и Меган.

Всъщност освен основната сграда, дворецът Кенсингтън разполага с множество апартаменти и къщи. Така например в апартамент 1А, който се състои от 19 стаи, живеят именно дукът и дукесата на Кеймбридж. Доста по-скромен е домът на бъдещия младоженец принц Хари – къщичка, наречена Нотингам, която е сред най-малките имоти в двореца. Разполага с 2 спални, малка дневна, кухня и тоалетна.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вероятно това ще е първоначалното жилище на Хари и Меган, но то е прекалено миниатюрно и тясно затова източници твърдят, че бъдещият младоженец смята да се пренесе в голям апартамент, намиращ се в близост до този на брат му, който разполага с 21 стаи.

Сега ви предлагаме да се разходите из балните зали на двореца Кенсингтън, неговите коридори, както и приказните градини, които ще бъдат на разположение на бъдещата кралска двойка по всяко време.