Феновете на Одри Хепбърн имат много поводи за радост този месец. Първо, по-рано през юни се разбра, че голяма част от емблематичните й дрехи, лични артикули и снимки ще се продават за първи път на търг през септември тази година. Сега, бившия дом на актрисата също е обявен за продажба за 14 млн. долара.

Разположен в квартала Холмби Хилс, Лос Анжелис, домът й се простира на 7000 квадратни фута и е проектиран през 1938 година от Пол Уилямс. Хепбърн не е единствената звезда на Холивуд обитавала грандиозното имение. В нея са живeли също Мия Фароу, Ева Габор и Дейвид Нивън.

С такъв впечатляващ списък от известни наематели, не е изненада, че къщата разполага с най-луксозните удобства. Имението включва шест спални, четири бани, частен тенис корт, къща за гости и красиви градини. Просторната дневна също е впечатляваща - с камина и вградена библиотека.

Всеки, който има достатъчно късмет да се премести в дома на Хепбърн, ще има възможността да бъде и домакин на най-бляскавите вечери в екстревагантната трапезария, зала за закуска и гурме кухня.