.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Млад елен плажува заедно с хора на езерото Мичиган (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 8 седмици

Млад елен се появи на брега на езерото Мичиган в Щатите пред изумените погледи на плажуващи посетители на парка Saugatuck Dunes. Животното се разхожда безстрашно между хората, очевидно търсейки храна, съдейки по приближаването до хладилните чанти на почиващи семейства.

Катлийн Ферис и нейните две деца присъстват на необичайната среща и дори заснемат част от престоя на тревопасния бозайник на плажа. Споделя, че първоначално поддържали дистанция, но след това разбрали, че животното е дружелюбно. Еленът прекарал цели 45 минути сред хората на брега на езерото, очаквайки някой да му даде храна. Катлийн разказва още, че в момента, в който хората махнали хладилните си чанти от пясъка и животното си тръгнало.

Вижте във видеото как елен се появява ненадейно на плаж.

Кучета и стопани се състезаваха на плаж в Хърватия за кучешки сладолед и вино (ВИДЕО)Печелившият отбор беше награден със специално кучешко вино и сладоледЗабавни моменти с диви животни (ВИДЕО)Бухалчета, енот, мечка и тюлен в света на човеците :)Бебета фламинги тренират в зоопарк (ВИДЕО)Розовото фламинго вече не е необичайна гледка и в България

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите