.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вдовицата на Кардам Сакскобургготски: На никого не поднасят рози, без в тях да има скрито едно сърце

LadyZone.bg | преди 13 седмици
Княгиня Мириам де Унгрия и Лопес представи своите бижута в България

„Имам шестима братя. Понеже съм най-малката в семейството, понякога имах чувството, че съм със седем бащи... Всяко бижу трябва да отговаря на две изисквания: да те кара да се чувстваш специално и да носи сантиментална стойност. В момента нося това сърце с роза. То е от първата колекция на моя бранд, която направих през 2013 г. На никого не поднасят рози без в тях да има скрито едно сърце“ – споделя княгиня Мириам де Унгрия и Лопес в предаването „120 минути“.

Княгиня Мириам де Унгрия и Лопес

„Приех Източното православие в много тесен кръг... С Кардам се запознахме в една препълнена дискотека. След като ме е видял, той казал на братовчед си: „Току-що видях жената, за която ще се оженя“. Това за мен е удивително!“ – признава Мириам.

Княгиня Мириам де Унгрия и Лопес

Първородният син на Симеон Сакскобургготски изпадна в кома след тежка автомобилна катастрофа през 2008 година. Седем години по-късно Кардам почина. Двамата с Мириам де Унгрия и Лопес имат две деца: Борис и Белтран.

2111867679.jpg

Цялото интервю можете да видите тук:

Княгиня Мириам де Унгрия и Лопес: Едно бижу трябва да има и емоционална стойностМириам де Унгрия и Лопез за любовната ѝ приказката с княз Кардам, бижутата и детството
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите