Новият трейлър на приключенската екшън-комедия "Свободен играч" е вече тук и ни поднася ударна доза хумор, немислими и за най-смелите фантазиислучки и ексцентрични решения, които водят до още по-необичайни развръзки.

Райън Рейнолдс е звездата в главната роля, която ще ни покаже света такъв, какъвто не сме си го представяли… освен на видеоигра.

В новия трейлър на филма зрителите ще станат свидетели на неконтролируемия хаос, който съпровожда всяка стъпка на иначе спокойния и праволинеен банков служител Гай (Райън Рейнолдс). 

Нестихващ екшън, изненадващи появи на всевъзможни нови герои, преплитане на реалност и фикция, които създават динамични обрати през цялото време, са само част от вълнуващата история, която превръща иначе паралелния гейминг свят в действителност. 

А дали виртуалната реалност всъщност не е абсолютен еквивалент на света, който познаваме?  Може би са напълно идентични, но рамките и правилата, наложени от една видеоигра, са далеч по-строги и некомфортни. Животът наистина е игра, но "Свободен играч" ни дава различна перспектива затова как можем да я владеем. 

Филмът е дело на режисьора Шон Леви (Нощ в музея, Странни неща), а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в Свободен играч участват още Тайка Уайтити, Джоди Комър, Джо Кири, Мати Кардаропъл и други.

"Свободен играч" излиза в кината от 11 декември. Гледайте трейлър във видеото по-горе.