Един от най-харизматичните участници в "Гласът на България" през този сезон - Вениамин Димитров, се включи в конкурса на Coca Cola и MySparx за нов летен хит към турнето Coca-Cola The Voice Нappy Energy Tour.

"Искам текстът ми да мотивира всички подрастващи - всяко едно нещо, което човек си помисли и си пожелае, се случва, но силно трябва да вярва", споделя Вениамин. Самият той оценява шансовете, които му дава животът, защото е преминал през трудности, които го карат да порасне много бързо и да заеме ролята на мъжа в семейството си. Музиката му дава сили да продължи напред. Харесва артисти, които казват истински неща с музиката си като Ед Шийран и Адел. 

Ако също си човек, който обича музиката и композирането и имаш какаво да кажеш на света, напиши текст и качи история (story) със заглавие „Моята Песен“ в платформата MySparx. Финалистите ще бъдат избрани от Михаела Филева, Михаела Маринова, Тита и представители на Coca-Cola, а големият победител ще бъде селектиран чрез публично гласуване в MySparx

 

Текстът победител ще бъде превърнат в песен, която ще се сдобие и със собствен музикален клип. Песента ще бъде излъчвана по радио, телевизия и онлайн и ще бъде изпълнена на живо по време на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София на 14 септември. В изпълнението ще се включат и звезди на турнето.

Виж официалните правила >>