Предстоящата 2021-а ще ни донесе нова формула за успех и забавление и ново бебе с особен афинитет към контрола и мениджърския дух.

Първият трейлър на едно от най-вълнуващите предстоящи заглавия, дело на DreamWorks Animation, "Бебе Бос: Семейни работи" е вече при нас и само загатва за интригуващите моменти, хуморът, необичайните отношения и изключително динамичните обрати, на които ще станем свидетели. Такива, каквито само едно семейство може да ни поднесе. 

Продължението на първия филм "Бебе Бос" от 2017 г., който натрупа повече от 500 млн. доларав световния боксофис, обещава да поднесе на зрителите нова, още по- нестандартна история и да завладее малки и големи с уникалните преживявания на семейство Темпълтън.

В "Бебе Бос: Семейни работи" Тим и неговото малко братче Тед, по-познат като Бебе Бос, са вече възрастни и са се отдалечили един от друг. Тим има свое семейство, докато Тед отново е шеф на сериозна компания и проповядва тезата, че каквото не може да се купи с пари, може да се купи с много пари.

Отдалечавайки се все повече един от друг, в живота им се намесва важна фигура с екстравагантен подход и доброто намерение да сближи отново двамата братя. Амбициозно до „мозъка на гените си“ Новото Бебе Бос има за цел да отключи спомена за привързаността и обичта между братята и да ги накара да разберат какво наистина има значение в този свят.

Кое е новото Бебе Бос и дали войните се водят отвътре навън? Дали мисията ще бъде успешна и Тим и Тед отново ще погледнат един към друг? Тези и много други отговори ще получим от приключенската анимация "Бебе Бос: Семейни работи", която поднася на зрителите много поуки през очарователната призма на едни от най-симпатичните и обаятелни филмови герои.

За втори път в българската версия на филма в ролята на Бебе Бос се превъплащава един от най-обичаните български актьори. Герасим Георгиев - Геро отново ще даде гласа си на ексцентричния герой и ще зарадва зрителите с емблематичното си присъствие във филма. Като режисьор на "Бебе Бос: Семейни работи" се завръща Том Макграт, а сценарият е дело на Марла Фрийз.

Събирайте сили и ентусиазъм, защото семейните дела ще бъдат много и от всякакво естество, а "Бебе Бос: Семейни работи" ще зададе посоката през 2021 г. само в кината.