Илия Илиев e журналист в Спортна редакция на bTV и едно от най-новите попълнения там. За интервюто си с Марадона, приятелството с Ивет Лалова и специалния черно-бял кадър, направен на 8 август 2018г. той ни разказва с думи и снимки. Илия е поредният гост в рубриката ни „Твоите 5 в Инстаграм“.

Снимка: Евгений Милов

„През 2012 г. в Дубай, все още като активен състезател по лека атлетика, успях да взема интервю от футболната легенда Марадона. Тази моя среща завинаги се запечата в съзнанието. Както се шегуваха някои колеги – още тогава ти си могъл да се пенсионираш, какво още да направиш след интервю с Марадона?!“

Кои са двете думи пароли, с които успява да предразположи великия футболист за хубав разговор – вижте във видеото.

Сред любимите постове в Инстаграм на спортния журналист са и кадрите с Ивет Лалова. А такива той има повече от 20.

Снимка: Евгений Милов

„Ивет е един човек, когото спокойно мога да нарека приятел вече от дълги години“ – признава ни той. С нея обаче има една снимка, която му е особено ценна и важна – вижте защо във видеото.

И макар спортът да заема голяма и важна част в живота на Илия Илиев, сме любопитни да надникнем и в личния му живот. Тази част от него заемат – Мина и Ева.

Първата снимка, която тримата си правят заедно след раждането на дъщеричката му Ева, е особено силна. Датата е 8 август, годината - 2018 г. Кадърът е черно-бял и казва повече от всички цветове на дъгата.

Снимка: Евгений Милов

„За мен семейството е най-важното нещо на света!“ – разказва той за специалния момент от живота си.

Кои са другите специални кадри и моменти, споделени в Инстаграма му – вижте във видеото.