"Датата 2 октомври 2022 г. е най-неподходящата за България, от четирите, които бяха възможни за изборен ден - 18 септември, 25 септември, 2 октомври, 9 октомври." Това споделя Светлана Тилкова-Алена специално за Ladyzone.

Повече - вижте във видеото. 

КАКВО ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ДАТАТА СПОРЕД АСТРОЛОГИЯТА? 

Тези дати сами по себе си не носят номерологично тълкуване за изборите, ако нямат изходна точка. В случая, след като става дума за държавата, изходната точка за тълкуването е датата на основаването на Дунавска България - 27 октомври 679 г. На тази дата, половин час след полунощ, Дунава е премината при Козлодуй. Знам, че за историците тази дата е все още неизвестна. След няколко десетилетия обаче ще бъде вписана в учебниците по история.

Направих това отклонение, за да поясня, че първо и най-важно е датата, на който и да било изборен ден да се изчисли спрямо датата на раждане на държавата и да се намери най-благоприятната от възможните, защото тя повлиява всички, без изключение.

Добрата изборна дата привнася благо за всички. Лошата орисва на несгоди, страдания, лишения всички граждани на държавата, без значение от етнос, религия, партийна принадлежност. Поради тази важна причина е необходимо изборната дата да е предварително изчислена и избрана носещата благо, а не страдание.

Едва на второ място е значението на изборната дата за партиите и коалициите участващи в изборите. 

Втори октомври и времето до него е в двете крайности като възприятие на партиите от избирателите –

ОТ АБСОЛЮТНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ ДО ВУЛКАН ОТ ЕМОЦИИ

Ще има последици от лъжовни слова на политици, които ще отблъснат избирателите от урните. Композитната дата на държавата изисква анализ и осъзнаване на грешките, които народът ни повече не бива да повтаря, но през опити за лицемерно и сервилно поведение на непочтени хора, домогващи се отново до властта, грешките, при това утежнени, ще бъдат умножени.

И този изборен ден сами се орисахме на по-тежка от действително заложеното 2023 г., дори и без войната в Украйна и инфлацията.

Повече - вижте във видеото.