В Топ 30 на най-популярните българи в "Инстаграм", "Тик Ток" и "Ютюб" е и едно 18-годишно момиче, което е изоставено от родителите си и израснало в дом за деца "Мария Терезия" в Стара Загора.

В социалните мрежи тя е известна като Джордан Кемпф. Вече се радва на над 260 000 последователи в "Тик Ток". Преди две години е осиновена от американско семейство, като вече живее в Колумбия, щата Мисури.

"Има моменти, в които се чувствам у дома - има и моменти, в които не се чувствам", каза Наска за новия си американски дом.

"Израснах в България - там е моят дом и винаги ще бъде. Без значение колко успешна мога да стана един ден, за мен България винаги ще е моето родно място", заяви тя.

"Според мен хората, които израстват сами, в определен момент вече просто нямат нужда от, така да кажа, майчина любов и самата грижа и подкрепа от семейството, защото в определен момент човек свиква да разчита на себе си и да се оправя сам", каза Наска.

"Нямах семейство, но имах много повече от това - имах всичките деца в дома като мои братя и сестри. Имах отбор по футбол, които много ме подкрепяше", заяви тя.

"Един ден директорка на частно училище беше дошла в нашия дом, тъй като беше решила да помогне на няколко деца. Реши, че имам страшно много потенциал, след като й прочетох една приказка", спомня си Наска.

Така Наска, въпреки че от дом за деца, лишени от родителски грижи, започва да учи в частно училище.

"Отношението на хората в самото частно училище беше невероятно. Имаше много родители на деца, които се отнасяха с мен така, сякаш аз бях тяхното дете", каза Наска.

"Да, разбира се. От малка се опитвам да гледам над нещата с усмивка", отговаря на въпроса дали се е сблъсквала с предразсъдъци в живота.

Тя е имала една-единствена среща с биологичната си майка. Понеже трябва да пътува с футболния отбор "Берое" в Италия, но няма паспорт, тя се обръща към по-големия си брат, за да предаде на майка им, че за първи път има нужда от нея, за да може да замине.

"Това беше първият и последният път, когато тя ме видя", каза Наска.

"В определен момент си казах, че аз не искам да бъда лъгана. Тя се опита да ми обясни защо [е постъпила така], но аз не й дадох шанс. Защото нямах желание да разбера нищо, тъй като бях свикнала да живея сама и с миналото си. Исках да се фокусирам върху бъдещето си и над успеха, който мога да постигна", допълни тя.

След тази горчива раздяла обаче идва една среща, заради която тя вече носи фамилното име Кемпф.

Вижте какво сподели нейният осиновител Патрик Кемпф във видеото най-горе!