10-годишното дуо Павер и Венци Венц се разделят. „Тръгваме по свои пътища. Разделяме се“, каза Венци в студиото на „Преди обед“ по bTV. „Не сме се карали“, уточни той.

На 1 декември ще излезе новата самостоятелна песен на изпълнителя. „Сега е моментът да тръгнем по самостоятелните си пътеки“, допълни Венци. Той предвижда 28 парчета, които ще излизат в предстоящите две години.

Раздялата на дуото, изпълнителят описва като „един плод – двамата сме били един артист“. „Много неща сме преживяли заедно“, обясни той.

Венци сподели за семейно неразбирателство преди време. Сега той показа халката си в ефир. Те са направени от златото на баба му и дядо му. Той го стапя след като възрастните си отиват – влюбени и женени. „Аз съм женен мъж и обичам една жена“, призна за майката на сина си. Малкият е в най-дивата си фаза е – чупи хвърля.

Благословен съм, че майките на децата ми са прекрасни жени. Аз съм в онази по-различна роля. Появявам се, когато трябва“, сподели той. Дъщеря му е на 5 години и вече му е колежка. Тя пее в „Бон-Бон“ и участва в концерта на Любо Киров в зала 1 на НДК.

Как Венци Венц сваля 10 килограма и какво прави след раздялата си с Павел, вижте във видеото по-горе.