Диляна Попова успява да осъществи мечтата на сина си Борил за рождения си ден да отиде в "Дисниленд". В студиото на "Тази неделя" тя сподели, че той е бил изключително щастлив по повода.

Епидемията от коронавирус им попречила миналата година да осъществят тази негова мечта. Затова пък тази година той със сигурност е покрил условието на парка децата да са по-високи от 120 см, за да могат да ползват всички съоръжения. 

За първи път в живота на Борил се случва и друго нещо - от септември той е в първи клас. Майка му е изключително щастлива от избора на училище. Малкият е записан в Музикалното, след изпит по солфеж. 

"Той е много свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - ако не му се ходи, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното училище. Купихме му инструмент преди 2 дни. Много искам детето ми да свири на класически инструмент." 

Споделя още, че Борил и баща му Асен Блатечки много обичат да слушат музика и често това е рок.

"Двамата имат страхотна връзка - Борил го обожава." - признава тя.

Макар първият учебен ден да е бил доста напрегнат за нея, разказва, че обожава ръчните дейности, свързани с грижата за първокласника - надписването на етикети и др. 

"Бори е наследил сръчността от мен - прави уникални човечета от пластилин." - допълва тя. 

Синеоката красавица признава, че вярва във връзките, които се случват по любов. За нея това не е отживелица, а напротив - онова нещо, което ще задържи двама души дори и след много време и въпреки ежедневните проблеми. 

Цялото предаване "Тази неделя" гледайте на btvplus.bg