В студиото на предаването "120 минути" Chef Силвена Роу представи своята нова книга, озаглавена "Моята кухня", която събира в себе си общо 142 здравословни рецепти.

"Книгата представя моето отношение, моята отдаденост към България. Исках да направя една книга, която да е завет, наследство, нашите млади генерации да се учат как да готвят вкусно и здравословно, защото ако готвиш здравословно, ти имаш и здравословен манталитет", обясни Chef Роу.

Освен в книгата, отскоро тя представя свои авторски рецепти и в своя нов канал в YouTube, а от пролетния телевизионен сезон това ще се случва и в нейното ново шоу в ефира на bTV.

"Ще бъде изцяло кулинарно, с елементи на лайфстайл, ще бъде нещо като Силвена и приятели. Започваме през февруари догодина", обясни тя, като не пожела да разкрие вече избраното име на проекта.

Преди това обаче Chef Роу ще се посвети на още един проект - специално меню, изготвено от нея за един от най-луксозните курорти на Малдивите, посветено на "хора, които се грижат за това с какво се хранят".

Вижте целия разговор във видеото в сайта на bTV Новините.