Филип Буков и партньорската му Ралица са поредната двойка, напуснала най-бляскавото шоу в ефира "Dancing Stars". Двамата танцуваха индийски танц, но въпреки атрактивното изпълнение останаха с най-малко точки от журито и гласуването на публиката. 

Филип и Ралица не успяха да танцуват на живо преди публиката, заради ангажимент на актьора към театъра в Габрово. Минути след отпадането Филип Буков се обърна към своите фенове с емоционален пост.

 

"Благодарим на всички за подкрепата! Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис. Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка” и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги. Също така, чисто юридически, нямам право да поемам нови ангажименти, които се застъпват с предишно поети и разписани с договор. Благодаря на цялата продукция за отношението и възможността."

Всички епизоди на "Dancing Stars" гледайте на btvplus.bg.

Той изказа огромни благодарности и на партньорката си Ралица Мерджанова "за времето, старанието и въобще всичко, което направи за мен!"
 
"Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът!"

 

Малко преди да приключи участието си в шоуто, Буков сподели друго свое ново занимание - той стана част от балета на DARA. 

С партньорката си Ралица Филип успя да изпълни страстно мамбо, а преди това и джайв. В него актьорът не успя да направи една от поддръжките и се стигна до малък инцидент в края на танца.  

"Това е нормално, когато вкарваш толкова много енергия, случват се такива неща - хлъзгаме се, падаме, това е доказателство, че сме на живо!", успокоиха го от журито.

Всички епизоди на "Dancing Stars" гледайте на btvplus.bg