Участничката в последния сезон на "Фермата" Даяна Ханджиева гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да проверят с водещия какви слухове се тиражират за нея в медиите и кои от тях са верни.

„От време на време чета какво пишат за мен. Установявам, че Гугъл знае за мен повече, отколкото аз“ – призна със смях Даяна.

Водещият я представи с думите „Тя е като Йовковата Албена – грешна и много хубава“, след което показа какво е написала тя във Фейсбук групата „Сънища“: Сънувах как се мятам на врата на Николаос. Не знам защо го направих, след като дори не го харесвам.

Даяна призна, че е влязла във „Фермата“, за да теши любовна мъка, да й вземат телефона и да не проверява постоянно кого е последвал той.

Актрисата сподели, че с илюзиониста Йордан даже не се чуват по телефона, но пък е първа дружка с годеницата му Камелия Ноева. Николаос реши да провери тези думи и веднага звънна по телефона на Камелия, за да я попита.

Вижте видеото горе, за да разберете откъде са тръгнали слуховете, че Даяна е бременна от Данчо, дали е нимфоманка и има ли километричен списък с изисквания към мъжете.