Неволите и премеждията на пиколото Жоро – любим герой в един от най-обичаните български сериали по bTV „Съни бийч“, са в основата на най-новия български комедиен сериал „Животът на Жоро“. Забавната поредица тръгва от 22 май в ефира на единствения български канал с изцяло комедийно-развлекателна програма – bTV Comedy, а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч. Феновете на Жоро, а вече и на „Животът на Жоро“, ще могат да гледат епизодите и онлайн 48 часа преди ефир на видео платформата VOYO.

 

„Животът на Жоро“ разкрива ежедневната житейска битка на един от любимците в сериала „Съни бийч“ – пиколото Жоро (Даниел Пеев - Дънди). Той е човекът с най-чистото сърце, стъпвал някога в най-купонджийския курорт на българското Черноморие. Жоро е първосигнален, естествен и искрен, и никак не се притеснява да говори за наднорменото си тегло.  Обича да се шегува и с факта, че няма приятелка, но никога не успява да убеди близките си, че е щастлив с това, което има, и не му трябва нищо повече.

Главните роли в „Животът на Жоро“ са поверени на актьорите: Даниел Пеев-Дънди, Красимира Демирова, Пламен Пеев, Мартина Пенева, Георги Златарев, Нено Койнарски и Жоро Грозев. Със специално участие в епизодите ще се включат редица популярни български личности, сред които Тото от група „СкандаУ“, Станимир Гъмов, Ваня Щерева, Люси Иларионов и Златка Райкова, чиито екранни герои Жорката ще срещне по пътя към своята първа авторска песен. Саундтракът към сериала е дело на любимата бг рок банда Б.Т.Р., които създават и заглавното парче – „Пъзел“.

 

Действието в сериала се развива след завръщането на Жоро в родния Бургас от поредния работен сезон в Слънчев бряг. В желанието си да направят живота му вълнуващ и смислен, родителите му – Нора (Красимира Демирова) и Петко (Пламен Пеев) – го поставят в поредица от абсурдни ситуации, често изглеждащи несъвместими със здравия разум. Те непрестанно го забъркват в сложни, срамни, а понякога дори в опасни премеждия, като например – опитът да му намерят приятелка или да го запишат без негово знание в ЛГБТ организация. В стремежа си да го зарадват, те ще отделят средства, с които той да запише своето първо музикално парче – негова заветна мечта. Тръгвайки по трънливия път към създаване на бленувания рок сингъл, Жоро вероятно ще срещне и истинската любовта – там, където най-малко очаква.

Гледайте "Животът на Жоро" – от 22 май, всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Comedy и 48 часа преди ефир онлайн на VOYO!