57-годишният Валери Станев, носител на приза "Мистър Дядо" за 2024 година, и Ванина Христова, която е новата "Мисис Баба" гостуваха в „Преди обед“ по bTV.

Снимка: bTV Media Group

“Конкурсът беше едно предизвикателство. Приятелките и децата ме побутнаха да участвам“ – така Ванина Христова обясни защо се е записала за участие.

Снимка: bTV Media Group

„Аз нямах нужда от побутване. Титлата дава една пълнота. Реших, че след като съм дядо, е добре да бъда супер дядо“ – призна Валери Станев, който на конкурса впечатлява с авторски монолог и стриптийз на музиката на Джо Кокър. Впоследствие към неговия танц, без да е планирано, се включват и дамите от конкурса.

Снимка: bTV Media Group

Всъщност Валери Станев няма никаква конкуренция на подиума в буквалния смисъл. Останалите двама-трима мъже се отказват от участие в последния момент.

Снимка: bTV Media Group

Валери Станев има богата биография. Завършил е теология и преподава вероучение в Тръстеник на деца 1-4 клас. След това дълги години работи в една от телевизиите в родния си Плевен. В момента чете новините на хонорар в Агро ТВ и работи като охранител в казино. Освен това пише и роман.

Снимка: bTV Media Group

„На 24 години станах баща, а миналата година се родиха двете ми внучета. Помагам колкото мога за отглеждането им. Върнах се в миналия век, когато гледах моите деца. Емоциите обаче са други. Твоето дете го товариш със собствените си очаквания, с нереализираните си мечти и комплекси, докато на внуците само им се радваш“ – сподели 57-годишният Валери Станев, който редовно ходи на фитнес и внимава с какво се храни.

Снимка: bTV Media Group

„Аз съм строителен техник, но отдавна работя в сферата на недвижимите имоти. Бях на 19, когато се роди синът ми. Завърших задочно след раждането на децата. Не съжалявам, че рано станах майка. Най-голямата внучка е кръстена на мен и е на 15 г. Другите две внучета са на 10 и 8“ – сподели Ванина Христова.

Снимка: bTV Media Group

Тя призна, че е ползвала филъри и ботокс, но отдавна. Прекарва свободното време в разходки и грижи за себе си.

Снимка: bTV Media Group

Вижте целия разговор във видеото горе.