Николаос-Теодорос Илиас Цитиридис е роден на 1 февруари 1994 година в Атина. Баща му е грък, майка му е българка. От 5-годишен живее в България. На 15 г. започва да свири на барабани и основава първата си група. Завършва журналистика в Софийския университет. Като репортер в уеб сайт печели наградата Млад журналист на годината "Валя Крушкина". През 2016-а става един от основните стендъп комедианти в „Комеди клуб София“. През януари 2020 г. става водещ на вечерното шоу на bTV. Наскоро направи дебют в дублажа, като озвучи един от епизодичните герои в анимацията "Миньоните" 2.

„Лятото беше много откачено. Отидох с приятели на море в Гърция – бяхме в една къща, а близкият плаж беше съвсем малък. На близките скали имаше доста кози. Първата вечер се изви адска буря и на следващия ден се оказа, че милиони кози барабонки са наторили плажа. Бяха навсякъде като водорасли“ – разказа премеждията си Николаос в „120 минути“.

През лятото той направи турне в 13 града с шоуто „Това не е за по телевизията“.

„Притеснявах се, защото шансът за провал на живо е по-голям. Адреналинът е висок, но като цяло беше много яко. Няма теми табу, просто трябва да си избереш аудиторията и да съобразиш говоренето с нея“ – коментира Николаос.

Той призна, че като тийнейджър е бил много буен и не се е държал особено добре с учителите. В 10 клас спрял да си купува учебници, имал само една тетрадка за всички предмети, но въпреки това е имал достатъчно добър успех, за да получава стипендия.

Николаос коментира и видеото, призоваващо към гласуване на изборите, в което участва.

„Има апатия, има отрицание, но ако искаме да променим средата, можем да го направим“ – поясни той.

На финала на разговора той призна, че любимата му българска дума е „мамо“.