В дигиталната рубрика на сценариста Мирон Крумов „Животът зад Фермата“ гледаме неизлъчвани кадри от дуела между Аксения и Камелия.

Снимка: bTV Media Group

„Щом всичко е от дЪрво – значи гледате „Фермата“. Интелигентно предаване, което съчетава настоящето с най-доброто от миналото. Все едно Валери Божинов и Ванга в едно“ – шегуват се водещите Иван и Андрей.

Снимка: bTV Media Group

От неизлъчваните кадри разбираме, че след напускането на Гуспата Калин продължава въведената от него традиция да иска пари от водещите, като това, разбира се, е съпроводено с много шеги и закачки. След кратък пазарлък Иван наистина дава пари на Калин, но тъй като няма по-дребни банкноти, му дава 20 лева.

Снимка: bTV Media Group

„Е, щом ти е дал 20, значи аз няма нищо да давам. Приеми, че това са 15 лева от мен и 5 от Иван“ – включва се в закачките Андрей.

Дуелът между Аксения и Камелия бе последният редовен за сезона. В събота вечерта 28-годишната домакиня от Поморие отпадна нa метри от финала на "Фермата" 8. Тя загуби дуела с Камелия с резултат 1 на 9 точки, като разликата във времето на двете участнички при последната игра бе инфарктно – само 16 секунди!

Повече за битката вижте тук: