„Русото острие“ (по думите на Сашо Кадиев) на „Преди обед“ Рая Пеева бе в Годеч, където тв водещият Деян Славчев-Део живее със семейството си от година и половина.

„Тук е прекрасно за децата – чист въздух и спокойствие. В двора Део отглежда през лятото домати и краставици. Липсва ми само социалният живот, но се преживява. Дойдохме тук, защото апартаментът в София е малък и нямаше как да се съберем с двете деца. Братът на Део също живее тук“ – сподели Мариана, докато показваше на Рая как тренира във фитнеса.

„Тренирам повече от година, но при мен резултатите идват доста бавно, защото имам инсулинова резистентност и по-трудно отслабвам“ – призна съпругата на Део, която на 14 февруари 2019 г. роди второто си дете.

„Хлябът, кексовете, всички въглехидрати са ми големи врагове. Заради децата често правя кексове, но не ги ям, само ги мириша“ – сподели със смях Мариана.

Тя е прекарала цялата карантина напролет с децата вкъщи и на моменти й е било много трудно, защото 4-годишният Борислав е изпитвал ревност към грижите, които се оказват на малкия Теодор.

Отскоро Мариана е водеща на подкаст "Разкажи ми... с Мери", насочен към репродуктивното здраве на жените.

„Преди второто дете имах два аборта. Направих си ДНК тест и се оказа, че имам наследствена тромбофилия. Много жени ги е срам да говорят за здравословните си проблеми, особено за репродуктивните, а не трябва да е така. С този проект искаме да помогнем на колкото се може повече хора“ – сподели Мариана. 

Део и Мариана сключиха брак в края на 2017 година и се радват на две деца. Преди месец популярният тв водещ навърши 45 години.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.