Предаването „Фермата“ остана без една от най-емоционалните си участнички. 39-годишната собственичка за заведение в Ямбол отпадна след обрат в дуела с Хепи Ванче. Накрая двете жени се разделиха със сълзи и прегръдки, но Мария призна, че много я е яд. За да коментира участието си в играта тя беше гост в студиото на предаването „Преди обед“ по bTV.

В предаването Мария сподели, че се ядосва единствено на себе си за отпадането си. Тя в никакъв случай не обвинява Ваня за това, защото признава, че тя е била по-добрата в дуела и е заслужила победата си, както и да спечели предаването.

И тя, като повечето участници, се надява да успее да поддържа добри отношения с останалите, но има един човек, с когото не желае никога повече да се вижда – Надя. Мария се чувства предадена от другата жена и смята, че тя се е възползвала от нея, сближила се е, за да опознае слабостите ѝ и след това я е отстранила. Според Мария това е била стратегията на Надя, а тя е била твърде наивна и се е поддала.

Самата Мария не е имала стратегия и твърди, че през цялото време е била самата себе си. Това включва не само моментите, с които се гордее, но и тези, които би искала да промени. В някои ситуации, признава Мария, е реагирала прекалено импулсивно и би искала да има възможност да промени ситуацията. Тя заяви, че отново би казала същите неща, но би променила тона, с който ги казва.

Зрителите на „Фермата“ забелязаха, че Мария се разбира по-добре с мъжете. След излизането си тя призна, че наистина ѝ е било по-лесно да се сработва с тях, отколкото с останалите жени. Според нея между жените има постоянна конкуренция, което пречи на отношенията им.

Самата тя се гордее много с отношенията между нея и съпруга си. Двамата винаги са се разбирали и са се подкрепяли. Той ѝ е помогнал да осъществи мечтата си да отвори заведение, а с парите от фермата тя целеше да осъществи неговата мачта да строи къщички.

Чрез онлайн връзка съпругът на Мария се включи в предаването. Какво каза той и какво друго сподели Мария за участието си, може да видите във видеото от „Преди обед“ по bTV.