Актьорското семейство Мариан Бачев и Милена Видер гостува в „Тази събота и неделя“.

„Догодина правим 20 години съвместен живот. Той не е брачен, защото нямаме брак. Даже по лична карта всеки се води, че живее „у майкини си“. Опитахме се поне по лична карта да сме на един адрес, но е свързано с много бумащина и се отказахме“ – споделиха актьорите и признаха, че дъщерите им Александрина и Косара са най-хубавите им премиери.

„Понеже 20-те години гаранция на връзката изтича, решихме да се оженим, но заради пандемията малко се отлага това събитие... Всъщност мен ме е страх Милена да не ме върне на моята майка“ – пошегува се Мариан Бачев.

Наскоро той е помогнал на свой приятел, който има сладкарница, като се е облякъл като Дядо Коледа и обиколил 22 адреса на клиенти, които са си поръчали сладкиши за вкъщи. Някои клиенти дори го питали дали това е скрита камера.

Милена Видер сподели, че е изкарала тежко коронавируса и е била 10 дни в болница.

„Видях колко им е сложно на медиците, за тях е като на война. Имам скрити вени, което е проблем за всяко боцкане с игла. Затова решихме да вземем веноскоп за болница „Св. София“. Чрез нашата фондация обявихме сметката и събрахме парите за 6-7 дни. Вчера дойде апаратът“ – сподели Милена.

Тъй като в сметката са събрани повече пари, семейството ще закупи и електролитен анализатор за детската онкохематология към ИСУЛ.

„Човекът е социален, иска да общува. В театъра публиката може да е 30%, но понеже това са най-големите почитатели, те реагират като за 100%“ – разказа Мариан Бачев за живота на актьорите по време на пандемия.

Артистичното семейство пожела на всички зрители да са здрави, позитивни и да са заедно в трудните моменти.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.