Лъчо и Busy зарадваха почитателите си с нова песен. Парчето се казва "Имена на бивши". Идеята за него се е родила спонтанно, докато двамата са били в студиото. 

Защо двамата заложиха на по-семпъл видеоклип, какви изненади са приготвили за феновете си и как върви семейният живот на Лъчо те разказаха в COOLt?

"Познаваме ли се" пък е друг нов и модерен стенд ъп музикален формат на Здрава Каменова и Светльо Томов. Първото шоу ще се казва "На къс повод", в което ще участват Ненчо Балабанов и Алекс Раева.

"Наши лични истински истории от детството та до ден днешен ги преплетохме в нещо като стендъп, комеди, музикално, театрално шоу. Избрахме такива, които биха били интересни, забавни и нови и хората доста малко знаят. И аз, и Алекс Раева сме давали вече доста интервюта и сме разказвали някои от тези случки, но тук Здрава и Светльо развиха тези истории, за да се получи техният сценичен вариант", разкри Ненчо Балабанов.

"Когато си до мен" е новата песен на Нечо Балабанов, която той ще изпълни по време на шоуто. Ако зрителите искат да станат част от клипа на тази песен, те могат да се включат. 

Как точно - вижте във видеото.