Времето лети толкова бързо, че момиченцето от "Евровизия", което накара всички да се гордеят с нея, вече е красива млада дама на 16 години.

През юни Крисия Тодорова отпразнува своя рожден ден и въпреки че вече е далеч от прожекторите на голямата сцена на "Евровизия", тя не спира да твори.

Крисия, която в момента е десетокласничка в музикалното училище във Варна, се включи на живо в предаването "Преди обед", където тя сподели, че подготвя новия си музикален проект.

"2020-а, освен, че ми даде лоши неща, ми помогна по всякакъв начин", каза Крисия, признавайки че е преминала през труден период в живота си, но без да иска да влиза в детайли и да си спомня за миналото.

"Работя върху нови проекти, ново парче пиша. Даже в момента се намирам в студиото, където работя с моя екип от Хриси и Вихрен. Чувствам се много добре, изолацията много ми помогна да отделя време за себе си и да се фокусирам творчески върху себе си", каза Крисия.

"Песента е доста емоционална и пълна с реализъм, с това, което се случва около нас, с това, което хората задържат в себе си и нямат силата да опишат и да изкажат", допълва тя.

"Всеки ден си поставям цели да подобрявам себе си, да съм упорита, нещата, които се случват около мен, да не спират да правя това, което обичам", каза Крисия.

"Енергията, която получавам на сцената, когато има обмяна на енергия между мен и публиката, за мен това е щастието. Това много ми липсва", допълва тя.

Крисия изпя песента "Silent Night" и пожела на всички да не се отчайват, защото и тази пандемия ще мине.

Вижте какво още сподели Крисия във видеото най-горе!