2020 г. беше една по-особена година, но не липсваха и поводи да поклюкарстваме за личния живот на звездите. През тази година имаше по-малко сватби от обикновено, защото много хора трябваше да отменят планираните си събития, заради пандемията. И все пак не малко хора успяха да се обвържат или да се разделят, а в някои случаи и двете в една година.

Брад Пит започна първата си публична връзка след раздялата си с Анджелина Джоли. Той се събра с модела Бикол Потуралски, но само след няколко месеца стана ясно, че са се разделили.

Актрисите Ема Стоун и Скарлет Йохансон успяха да се омъжат, въпреки всички трудности. Ема Стоун опита да запази брака си в тайна, но феновете забелязаха венчалната ѝ халка и се досетиха какво се е случило.

Една от най-любопитните сватби извън Холивуд беше тази на принцеса Беатрис. Тя се венча за милионера Едоардо Мапели Моци. Беатрис успя да запази церемонията, на която присъстваха едва 15 души, в тайна. Това е първата сватба в британското кралско семейство от векове, която се случва тайно.

Още подробности и любопитни факти може да научите в хрониката на LadyZone.bg от предаването COOLt.