Журналистът Косьо Филипов се срещна с певицата Галя Курдова, която всички в България познават като Галя от „Каризма“. Тя беше част от един от най-успешните български дуети на 21 век. В продължение на 7 години дует „Каризма“ се радваха на огромна популярност и създадоха няколко незабравими хита, популярни и до днес, като „Рискувам да те имам“ и „Минаваш през мен“.

В студиото на „Тази сутрин“ Косьо Филипов разказа за срещата си с певицата и сподели интервюто, което тя му е дала. Двамата са разговаряли около час и журналистът се е постарал да събере само най-важното във видеото, което може да видите тук.

Галя като бебе
Снимка: bTV

Галя разказа малко повече за себе си и разкри, че в продължение на няколко дни се е казвала Александра, но след това името ѝ е променено на Галя, за да е кръстена на дядо си Георги. Тя разказа за първите си стъпки в музиката и как един ден е установила, че ѝ е много по-лесно да пее, отколкото да свири.

Галя с умиление си спомня за запознанството си с Миро и за общата им работа. Първоначално двамата са писали песни за други изпълнители, преди да решат да го правят за себе си и да създадат дует „Каризма“.

Галя и Миро бяха един от най-известните български дуети
Снимка: bTV

Нямаше как да бъде подмината и темата за разпадането на дуета, което за Галя е дошло като изненада. Миро е разговарял с нея и е изявил желанието да продължи кариерното си развитие самостоятелно. Галя призна, че това винаги е било намерението му и разбира защо е толкова важно за него.

Самата тя не се е отчаяла и е видяла възможност да осъществи собствените си мечти. В продължение на 7 години музикалната ѝ кариера е била целият ѝ живот, така че след края на дуета е можела да направи всичко онова, за което не е имала време. Галя е започнала обиколка на света и е посетила повечето места, които е искала да види, преди да попадне в Лондон и да намери любовта.

Снимка: bTV

В британската столица певицата се е запознала с мъж на име Реймънд. Той ѝ е помогнал да се почувства у дома си в Англия и да започне свой бизнес. За нея любовта ѝ с Рей носи същите положителни емоции, които е изпитвала по време на музикалната си кариера, а славата не ѝ липсва изобщо. По-важно е спокойствието в живота, който си е изградила.

Целия епизод може да гледате на btvplus.bg