28-годишната Габриела Петрова от “Ергенът” разкри, че е сгодена за 26-годишен собственик на погребална агенция. Предложението за брак идва съвсем неочаквано скоро след отпадането й от надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов.

Дизайнерката и нейният любим се запознават в наргиле бар и са били двойка към момента на влизане на участничката в романтичното риалити. На въпросът дали човекът до нея не е изревнувал решението й да се впусне в ожесточена битка за сърцето на друг мъж и то в телевизионен ефир, тя отвърна: “Аз като си реша да направя някоя простотия, нищо не може да ме спре… И си изиграх добре картите”.

В своята визитка за “Ергенът” Габриела обяви, че харесва по-улегнали и опитни мъже. Самата тя се е изненадала, че се влюбва в 2 години по-млад мъж от нея.

В момента русата изкусителка не носи годежен пръстен, защото при поредния скандал с човека до себе си, изхвърля диамантеното бижу през прозореца на колата в движение. “Много ми е къс фитила и много бързо паля”, потвърждава тя.

“Искам да се занимавам с нещо, което да ми разгърне потенциала”, сподели Габриела, която към момента се занимава с онлайн магазин за дрехи.

Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избира един измежду двама мъже. Победител се оказа не някой друг, а самият руски президент Владимир Путин. “Аз съм влюбена от малка в него”, добави Габриела