„Пътят ми беше много труден, минал съм през много перипетии. Много пъти съм искал да се откажа, но имам воля. Винаги в главата ми е репликата на моите родители „Трябва търпение, трябва да си постоянен“. Има една теория за 10-те хиляди часа, в която вярвам. За да си добър в нещо, трябва да се занимаваш поне 10 000 часа“ – сподели в „Търси се“ Илиан Кустев.

Той призна, че е много директен и не лъже. Като дете е ял бой заради лъжа и вече не си позволява да лъже.

Кустев сподели и детайли за режима си на хранене.

„Когато контролираш приема на калории, могат да се случат нещата. Преди 4 години бях 87-88 килограма, имах шкембенце. Обаче за 6 месеца свалих 7 кг с житната диета на Дънов. Започнах и да тренирам“ – разказа Chef Кустев.

Преди 6 години той губи баща си, а преди две си отива и майка му.

„При татко нещата се случиха бързо, спука аорта и не се мъчи. С майка беше тежка мъка, голяма драма в продължение на 2-3 месеца, над 12 часа операция… В този тежък период изливах енергията си във фитнеса“ – откровен е Илиан.

Той е направил на ръката си татуировка с девиза си: Предварителната подготовка предотвратява провала на представлението. Така наречените 5 П-та.

„Само в брака не успях да преценя човека. Имаше един период, в който трябваше да се боря, за да виждам дъщеря си… Най-важното е да е здрава“ – призна Chef Кустев.

Вижте повече за него тук: