Световноизвестният астролог Гал Сасон гостува в „Преди обед“ (bTV), където сподели:

Много астролози чакат 2020 г. със страх, защото от нумерологична гледна точка тя отговаря на числото 4. За много хора, особено на Изток, 4 звучи като смърт. В Китай например нямат 4-ти етаж в сградите. В някои западни държави липсва 13 етаж, което пак е 4. Четири е квадрат, правоъгълник. В много езици квадратът е свързан с някакво усилие, с война. Напомня за боксовия ринг.

От друга страна, 22 е господарско число. Свързано е със съзидателната енергия. Тоест имаме едновременно смърт и съзидание. Подобно на Феникс ще трябва да се съградим отново от нашата пепел.

2020-та е Годината на металния плъх. Той е добър плъх, не е лошият, донесъл болести и бедствия. Случва се веднъж на 60 години и носи просперитет.

Английската дума за бедствие – disaster, идва от гръцки и означава „против звездите“. Ако следваш звездите, които всъщност са като карта, ще останеш встрани от бедствията.

Затъмненията ще бъдат много силни моменти. Очакват ни на 26 декември, 10 януари, 4 юни, 21 юни, 4 юли, 29 ноември и 14 декември. Това е като турбоенергия. Ако имаме правилната посока, нещата ще се случват много бързо.

Затова около тези дни трябва да дишате дълбоко, бъдете осъзнати, разчитайте знаците и се уверете, че взимате правилните решения. 

Целия разговор можете да видите тук: