Уини Харлоу е млада, красива и участва в редица ревюта и фотосесии, за които други момичета на нейната възраст биха убили. Най-съкровената й мечта била да участва в шоу на световноизвестния моден бранд за бельо Victoria’s Secret. Сега мечтата й се сбъдва – името й е в списъка с момичета, които ще сложат известните криле на марката, за да направят незабравимо фешън шоу тази зима.

Това, което отличава Уини от останалите красиви момичета, които ще разходят дантеленото бельо на Victoria’s Secret по подиума, е цветът на кожата й, който има два нюанса, защото моделът страда от витилиго – кожно заболяване, което се изразява в появата на светли петна, подобни на карта. Именно заради тях я наричат крава или момичето с кожа на крава. За ваша информация тя има 4.2 млн. последователи в Инстаграм и да, изобщо не се притеснява от външния си вид. Точно обратното – иска всички да разберат, че тя не „страда“, че има витилиго.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Когато научава новината, че ще бъде част от голямото модно шоу през ноември, Уини се разплаква от вълнение. В социалната мрежа споделя, че преди кастинга била толкова нервна, че накарала шофьора да обиколи два пъти, за да се успокои.

Радваме се, че модният свят все повече разчупва стандартите за красота и дами с наднормено тегло, както и такива с недъзи или просто различни в дадено отношение, стават част от големите модни ревюта!