Топингът е създаден, за да се консумира с печени картофи.
Съставки
- 1-2 стръка Кориандър
 - 4 с.л. Квасена сметана
 - 100 г Замразен грах
 - 400 г Нахут
 - 3-4 с.л. Вода
 - 1 бр. Авокадо
 
Начин на приготвяне
- 1. 400 г нахут от консерва и 100 г замразен грах се слагат в тенджера с малко вода, докато грахът се сгорещи, а нахутът заври.
 - 2. Картофите се пекат и се правят прорези за топинга.
 - 3. Топингът се сипва с помощта на лъжица в прорезите на печените картофи, а отгоре се поставя по една четвъртинка авокадо и по 1 голяма с.л. гъсто или цедено кисело мляко или квасена сметана.
 

                                







                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    