Топингът е създаден, за да се консумира с печени картофи.

Съставки

  • 1-2 стръка Кориандър
  • 4 с.л. Квасена сметана
  • 100 г Замразен грах
  • 400 г Нахут
  • 3-4 с.л. Вода
  • 1 бр. Авокадо

Начин на приготвяне

  • 1. 400 г нахут от консерва и 100 г замразен грах се слагат в тенджера с малко вода, докато грахът се сгорещи, а нахутът заври.
  • 2. Картофите се пекат и се правят прорези за топинга.
  • 3. Топингът се сипва с помощта на лъжица в прорезите на печените картофи, а отгоре се поставя по една четвъртинка авокадо и по 1 голяма с.л. гъсто или цедено кисело мляко или квасена сметана.