Гарнирани по уникален начин.

Съставки

  • 1-2 щипки Сол
  • 20 мл Зехтин
  • 1 скилидка Чесън
  • 1 ч.л. Риган
  • 1/2 връзка Магданоз
  • 200 г Черни маслини
  • 4 бр. Червени чушки
  • 100 г Овче сирене
  • 800 г Свинско контрафиле
  • 1-2 щипки Черен пипер

Начин на приготвяне

  • 1. Месото се обезципява. Чушките за запичат.
  • 2. Нарязва се на осем парчета, подправя се със сол и черен пипер и се запържва за кратко в зехтина от всички страни на силен огън.
  • 3. Натрошеното сирене се смесва с почистените от костилките и наситнени маслини, нарязаните на кубчета червени чушки, стрития с малко сол на паста чесън, ригана и наситнения магданоз.
  • 4. Сместа се разпределя върху месото и ястието се пече около 10 минути в загрята на 200 градуса фурна.
  • 5. Съвет: Времето за печене на месото зависи от мощността на фурната, дебелината на месото и от продължителността на запържването му.